za pravdu a spravedlnost

Zase jedna perlička - ČTĚTE

09.04.2010 18:37

 

Vážení klienti,

stále přemýšlíme nad tím, proč ten JUDr. Zdráhal zbrojí proti E-klubu. Má strach, že prohraje? Pro většinu klientů z E-klubu již prostě neexistuje. Stále nás napadá, že jsme mu něco ukradli. Ano stal se omyl v přenosu souboru ohledně Stanoviska….., ale to už jsme se omluvili.

Ale co nevíte tak zde nyní zveřejníme : 

Jedna ze členek E-klubu, byla podvedena JUDr. Zdráhalem. On na webu OS moralizuje, že jsme mu ukradli materiály, což není pravda.  ale že sprostě v době před konferencí v Hradci Králové  v r.2009 zkopíroval a předal  novinářům v Praze článek této členky, který sama napsala, je podle něj asi v pořádku? Následně po tomto předání novinářům ji to osobně sdělil, že tak učinil a ani se neomluvil. A ještě není jisté, jestli za to neobdržel odměnu. Jedná se o článek „ EDBUSY je jako honba na čarodějnice“, který je ještě nyní umístěný na nejmenovaném webu i na webu E-klubu.

Že se vůbec nestydí pan moralista.

A závěrem bychom chtěli ještě připomenout následující:

JUDr. Zdráhal píše v jeho jedné slohové práci na stránkách OS, že s p. likvidátorem Chaloupkou jednali p. Janits a dvě dámy, což je nesmysl, ale ve skutečnosti s ním jednali tři pánové.

Tak potom dámy a pánové, kdo tady mlží a lže?

© 2009 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořte si web zdarma!Webnode